disertacija
Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja

Jasmina Lukinac Čačić (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Lukinac Čačić, J. (2012). Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

Lukinac Čačić, Jasmina. "Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

Lukinac Čačić, Jasmina. "Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

Lukinac Čačić, J. (2012). 'Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

Lukinac Čačić J. Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 18.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

J. Lukinac Čačić, "Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988