Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine

Marija Vrdoljak (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Citirajte ovaj rad

Vrdoljak, M. (2016). Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

Vrdoljak, Marija. "Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

Vrdoljak, Marija. "Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

Vrdoljak, M. (2016). 'Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

Vrdoljak M. Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 14.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

M. Vrdoljak, "Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:177909

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.