Skip to main content
Početna
O repozitoriju
Za ustanove
Kontakt
Upute i priručnici
English
Nacionalni repozitorij disertacija i znanstvenih magistarskih radova
Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu
Pregledavanje
Prema godini
Prema autoru
Prema ustanovi
Prema području
Prema vrsti rada
Prema repozitorijima
Svih dokumenata
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Mirjana Hruškar (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Vođeni / mentorirani radovi
(3)
Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti
Drakula, Saša
Disertacija
Datum obrane: 17.07.2020.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Development and application of a sensor array food profiling method
Major, Nikola
Disertacija
Datum obrane: 22.01.2015.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad
Krpan, Marina
Disertacija
Datum obrane: 22.07.2011.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Nadzirani radovi (povjerenstvo)
(3)
Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske
Kraljić, Klara
Disertacija
Datum obrane: 17.05.2013.
Funkcija: predsjednik povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja
Gačić, Milica
Disertacija
Datum obrane: 22.07.2011.
Funkcija: predsjednik povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda
Šarić, Goran
Disertacija
Datum obrane: 07.04.2011.
Funkcija: predsjednik povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: