TY - THES ID - pbf:3572 TI - Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti AU - Drakula, Saša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2885 TI - Development and application of a sensor array food profiling method AU - Major, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2863 TI - Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske AU - Kraljić, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2803 TI - Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad AU - Krpan, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2806 TI - Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja AU - Gačić, Milica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2808 TI - Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda AU - Šarić, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -