disertacija
Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije

Kristina Popović (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Popović, K. (2019). Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669

Popović, Kristina. "Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669

Popović, Kristina. "Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669

Popović, K. (2019). 'Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669

Popović K. Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669

K. Popović, "Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669