disertacija
Fenotipska svojstva, masnokiselinski sastav i senzorna kakvoća mesa i jaja kokoši hrvatice
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. urn:nbn:hr:204:935372

Duvnjak, Gordana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Duvnjak, G. (2023). Fenotipska svojstva, masnokiselinski sastav i senzorna kakvoća mesa i jaja kokoši hrvatice (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:935372

Duvnjak, Gordana. "Fenotipska svojstva, masnokiselinski sastav i senzorna kakvoća mesa i jaja kokoši hrvatice." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:935372

Duvnjak, Gordana. "Fenotipska svojstva, masnokiselinski sastav i senzorna kakvoća mesa i jaja kokoši hrvatice." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:935372

Duvnjak, G. (2023). 'Fenotipska svojstva, masnokiselinski sastav i senzorna kakvoća mesa i jaja kokoši hrvatice', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:935372

Duvnjak G. Fenotipska svojstva, masnokiselinski sastav i senzorna kakvoća mesa i jaja kokoši hrvatice [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 02.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:935372

G. Duvnjak, "Fenotipska svojstva, masnokiselinski sastav i senzorna kakvoća mesa i jaja kokoši hrvatice", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:935372

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.