disertacija
Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2006. urn:nbn:hr:109:702465

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Velić, D. (2006). Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702465

Velić, Darko. "Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702465

Velić, Darko. "Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702465

Velić, D. (2006). 'Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702465

Velić D. Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2006 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702465

D. Velić, "Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:702465

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.