prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:668950

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Kraljić, K. (2013). Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950

Kraljić, Klara. "Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950

Kraljić, Klara. "Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950

Kraljić, K. (2013). 'Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950

Kraljić K. Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2020 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950

K. Kraljić, "Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668950

Islandora Bookmark - Please login to use this feature