Skip to main content
Početna
O repozitoriju
Za ustanove
Kontakt
Upute i priručnici
English
Nacionalni repozitorij disertacija i znanstvenih magistarskih radova
Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu
Pregledavanje
Prema godini
Prema autoru
Prema ustanovi
Prema području
Prema vrsti rada
Prema repozitorijima
Svih dokumenata
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Jasmina Ranilović (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Vođeni / mentorirani radovi
(3)
Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji
Tomić – Obrdalj, Helena
Disertacija
Datum obrane: 24.07.2023.
Funkcija: komentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Dobivanje i karakterizacija ulja sjemenki hrvatskih sorti paprike Capsicum annuum l. te njegova primjena u prehrambenoj industriji i gastronomiji
Cvetković, Tanja
Disertacija
Datum obrane: 19.06.2023.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača
Gajari, Davorka
Disertacija
Datum obrane: 12.09.2022.
Funkcija: komentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: