prikaz prve stranice dokumenta Biološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Biološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:336446

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Gugić, M. (2010). Biološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336446

Gugić, Mirko. "Biološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336446

Gugić, Mirko. "Biološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336446

Gugić, M. (2010). 'Biološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336446

Gugić M. Biološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 28.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336446

M. Gugić, "Biološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:336446

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.