doctoral thesis
Flavonoids in honey – content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey

Goran Šarić (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Šarić, G. (2011). Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

Šarić, Goran. "Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

Šarić, Goran. "Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

Šarić, G. (2011). 'Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

Šarić G. Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

G. Šarić, "Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988