prikaz prve stranice dokumenta Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Šarić, G. (2011). Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

Šarić, Goran. "Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

Šarić, Goran. "Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

Šarić, G. (2011). 'Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

Šarić G. Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2020 July 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

G. Šarić, "Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900988

Islandora Bookmark - Please login to use this feature