prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Babić, J. (2007). Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839622

Babić, Jurislav. "Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839622

Babić, Jurislav. "Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839622

Babić, J. (2007). 'Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 15 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839622

Babić J. Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2007 [cited 2020 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839622

J. Babić, "Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:839622

Islandora Bookmark - Please login to use this feature