prikaz prve stranice dokumenta Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2006. urn:nbn:hr:109:643826

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Pavlović, H. (2006). Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović, Hrvoje. "Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović, Hrvoje. "Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović, H. (2006). 'Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović H. Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2006 [cited 2021 June 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

H. Pavlović, "Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Islandora Bookmark - Please login to use this feature