doctoral thesis
Influence of different additives and storage on quality, rheological and thermophisical properties of raspberry cream filling

Anita Pichler (2011)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document...

Pichler, A. (2011). Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler, Anita. "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler, Anita. "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler, A. (2011). 'Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler A. Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2019 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

A. Pichler, "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749