prikaz prve stranice dokumenta Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Vrdoljak, I. (2017). Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861662

Vrdoljak, Ivica. "Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861662

Vrdoljak, Ivica. "Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861662

Vrdoljak, I. (2017). 'Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861662

Vrdoljak I. Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2020 July 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861662

I. Vrdoljak, "Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861662

Islandora Bookmark - Please login to use this feature