University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Blažić, M. (2012). Primjena β-galaktozidaze i probiotičkih bakterija u proizvodnji funkcionalnih fermentiranih mliječnih proizvoda (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815208
Blažić, Marijana. "Primjena β-galaktozidaze i probiotičkih bakterija u proizvodnji funkcionalnih fermentiranih mliječnih proizvoda." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815208
Blažić, Marijana. "Primjena β-galaktozidaze i probiotičkih bakterija u proizvodnji funkcionalnih fermentiranih mliječnih proizvoda." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815208
Blažić, M. (2012). 'Primjena β-galaktozidaze i probiotičkih bakterija u proizvodnji funkcionalnih fermentiranih mliječnih proizvoda', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815208
Blažić M. Primjena β-galaktozidaze i probiotičkih bakterija u proizvodnji funkcionalnih fermentiranih mliječnih proizvoda [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2023 March 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815208
M. Blažić, "Primjena β-galaktozidaze i probiotičkih bakterija u proizvodnji funkcionalnih fermentiranih mliječnih proizvoda", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815208