prikaz prve stranice dokumenta Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Velić, N. (2010). Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

Velić, Natalija. "Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

Velić, Natalija. "Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

Velić, N. (2010). 'Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

Velić N. Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2020 July 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

N. Velić, "Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

Islandora Bookmark - Please login to use this feature