doctoral thesis
Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. urn:nbn:hr:151:334389

Rešić, Ivo
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Rešić, I. (2020). Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

Rešić, Ivo. "Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

Rešić, Ivo. "Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

Rešić, I. (2020). 'Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 25 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

Rešić I. Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2020 [cited 2020 October 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

I. Rešić, "Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

Islandora Bookmark - Please login to use this feature