TY - THES ID - ptfos:656 TI - Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka AU - Lončarić, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:924 TI - Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada AU - Škrabal, Svjetlana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:911 TI - Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća AU - Jakobek, Lidija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:908 TI - Utjecaj acetiliranja i dodataka na reološka i termofizikalna svojstva škroba kukuruza i tapioke AU - Babić, Jurislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:906 TI - Utjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda AU - Kopjar, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:941 TI - Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda AU - Nedić Tiban, Nela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -