pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4310,dissertation,"Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda","Vujić, Mario",,,,,,,, pbf:4297,dissertation,"Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina","Leder, Renata",,,,,,,, pbf:3887,dissertation,"Utjecaj bistrenja bentonitom tijekom alkoholne fermentacije na proteinsku stabilnost, arome, fenole i senzorsku kvalitetu vina Malvazije Istarske","Horvat, Ivana",,,,,,,, pbf:3869,dissertation,"Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina","Kaštelanac, Dragica",,,,,,,, pbf:3884,dissertation,"Upravljanje rizikom od glutena u prehrambenoj industriji","Nina, Puhač Bogadi",,,,,,,, pbf:3868,dissertation,"Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli","Hafner Kožul, Silvija",,,,,,,, pbf:2889,dissertation,"Učinak odabranih fenolnih spojeva na antioksidacijsku i antimikrobnu aktivnost resveratrola u binarnim fenolnim smjesama","Skroza, Danijela",,,,,,,, pbf:2828,dissertation,"Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina","Čosić, Zrinka",,,,,,,, pbf:2809,dissertation,"Fenolni profil, antioksidacijski i antimikrobni potencijal odabranoga ljekovitoga bilja mediteranskoga podneblja","Generalić, Ivana",,,,,,,, ptfos:920,dissertation,"Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome","Lukić, Igor",,,,,,,,