@phdthesis{pbf:4310, author = {{Vujić, Mario}}, title = {{Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda}}, } @phdthesis{pbf:4297, author = {{Leder, Renata}}, title = {{Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina}}, } @phdthesis{pbf:3887, author = {{Horvat, Ivana}}, title = {{Utjecaj bistrenja bentonitom tijekom alkoholne fermentacije na proteinsku stabilnost, arome, fenole i senzorsku kvalitetu vina Malvazije Istarske}}, } @phdthesis{pbf:3869, author = {{Kaštelanac, Dragica}}, title = {{Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina}}, } @phdthesis{pbf:3884, author = {{Nina, Puhač Bogadi}}, title = {{Upravljanje rizikom od glutena u prehrambenoj industriji}}, } @phdthesis{pbf:3868, author = {{Hafner Kožul, Silvija}}, title = {{Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli}}, } @phdthesis{pbf:2889, author = {{Skroza, Danijela}}, title = {{Učinak odabranih fenolnih spojeva na antioksidacijsku i antimikrobnu aktivnost resveratrola u binarnim fenolnim smjesama}}, } @phdthesis{pbf:2828, author = {{Čosić, Zrinka}}, title = {{Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina}}, } @phdthesis{pbf:2809, author = {{Generalić, Ivana}}, title = {{Fenolni profil, antioksidacijski i antimikrobni potencijal odabranoga ljekovitoga bilja mediteranskoga podneblja}}, } @phdthesis{ptfos:920, author = {{Lukić, Igor}}, title = {{Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome}}, }