TY - THES ID - pbf:4497 TI - Effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on shelf-life and quality of minimally processed potatoes (Solanum tuberosum L.) AU - Pelaić, Zdenka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4165 TI - Influence of raw material and processing conditions on shelf-life and quality of minimally processed potato (Solanum tuberosum) AU - Dite Hunjek, Draženka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2874 TI - Utjecaj ultrazvuka visoke snage na fizikalno-kemijske karakteristike barijernih filmova za pakiranje hrane AU - Ščetar, Mario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2738 TI - Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi AU - Medić, Helga DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -