TY - THES ID - pbf:2869 TI - Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta AU - Marušić Radovčić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2802 TI - Procjena parametara kvalitete jadranske bukve (Boops boops) tijekom pohrane na ledu AU - Bogdanović, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2777 TI - Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.) AU - Šimat, Vida DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2737 TI - Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja AU - Vidaček, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2738 TI - Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi AU - Medić, Helga DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -