TY - THES ID - agr:2798 TI - Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.) AU - Rossi, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2485 TI - Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja AU - Damijanić, Kristijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2047 TI - Utjecaj mikorize na usvajanje biljnih hraniva i kakvoću grožđa, mošta i vina sorte Graševina (Vitis vinifera L.) AU - Mesić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1964 TI - Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran AU - Plavša, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:835 TI - Strateško upravljanje rizikom vinarija u Hrvatskoj AU - Bedek, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -