Skip to main content
Početna
O repozitoriju
Za ustanove
Kontakt
Upute i priručnici
English
Nacionalni repozitorij disertacija i znanstvenih magistarskih radova
Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu
Pregledavanje
Prema godini
Prema autoru
Prema ustanovi
Prema području
Prema vrsti rada
Prema repozitorijima
Svih dokumenata
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Dubravka Novotni (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(1)
Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bakeoff tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta
Novotni, Dubravka
Disertacija
Datum obrane: 12.07.2011.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Vođeni / mentorirani radovi
(1)
Development of 3D-printed cereal-based products enriched with pre-processed wheat bran
Habuš, Matea
Disertacija
Datum obrane: 26.07.2022.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Nadzirani radovi (povjerenstvo)
(1)
Neškrobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha
Vrana Špoljarić, Ivna
Disertacija
Datum obrane: 22.12.2016.
Funkcija: predsjednik povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: