@phdthesis{ptfos:2364, author = {{Barišić, Veronika}}, title = {{Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske}}, } @phdthesis{ptfos:2490, author = {{Kajić, Nikolina}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice}}, } @phdthesis{ptfos:1984, author = {{Grgić, Ivanka}}, title = {{Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova}}, } @phdthesis{ptfos:1507, author = {{Panak Balentić, Jelena}}, title = {{Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda}}, } @phdthesis{ptfos:1295, author = {{Kosović, Indira}}, title = {{Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara}}, } @phdthesis{ptfos:647, author = {{Jozinović, Antun}}, title = {{Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije}}, } @phdthesis{ptfos:660, author = {{Obradović, Valentina}}, title = {{Utjecaj temperature i dodataka na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva kukuruznih ekstrudata}}, } @phdthesis{ptfos:923, author = {{Ačkar, Đurđica}}, title = {{Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice}}, }