@phdthesis{ptfos:2793, author = {{Kvrgić, Kristina}}, title = {{Profil fikotoksina u plodovima mora iz akvatorija istarskog poluotoka i procjena izloženosti hrvatskih potrošača}}, } @phdthesis{ptfos:2486, author = {{Ištuk, Jozo}}, title = {{Utjecaj β-glukana na bioraspoloživost polifenola voća ispitivanjem kinetičkih modela simuliranih probavnih procesa}}, } @phdthesis{ptfos:2364, author = {{Barišić, Veronika}}, title = {{Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske}}, } @phdthesis{ptfos:2335, author = {{Cikoš, Ana-Marija}}, title = {{Karakterizacija odabranih makroalgi Jadranskog mora: isparljivi spojevi, masne kiseline i pigmenti}}, } @phdthesis{ptfos:2163, author = {{Kojić, Nebojša}}, title = {{Utjecaj ambalaže i uvjeta skladištenja na polifenolni profil i senzorska svojstva crnih vina podregije Podunavlje}}, } @phdthesis{ptfos:1986, author = {{Kovač, Marija}}, title = {{Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje reguliranih mikotoksina te njihova supojavnost u uzorcima hrvatskih žitarica}}, } @phdthesis{ptfos:1917, author = {{Bilić Rajs, Blanka}}, title = {{Primjena stabilnih izotopa i mineralnih tvari u određivanju botaničkog i zemljopisnog podrijetla izabranih vrsta hrvatskoga meda}}, } @phdthesis{ptfos:895, author = {{Flanjak, Ivana}}, title = {{Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja}}, }