pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2486,dissertation,"Utjecaj β-glukana na bioraspoloživost polifenola voća ispitivanjem kinetičkih modela simuliranih probavnih procesa","Ištuk, Jozo",,,,,,,, agr:925,dissertation,"Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive","Jelačić, Tvrtko",,,,,,,, agr:500,dissertation,"Skupljačka aktivnost pčelinje zajednice na paši i sastav nektara i meda unšijske mandarine (Citrus unshiu Marc.)","Prđun, Saša",,,,,,,, agr:71,dissertation,"Promjene fizikalnih i kemijskih svojstava plodova šljiva tijekom zrenja","Dugalić, Krunoslav",,,,,,,, agr:875,dissertation,"Uloga toplinskih tretmana i sastava pektina u pojavi ozljeda plodova nektarine (Prunus persica var. nectarina Ait.) od niskih temperatura tijekom čuvanja","Fruk, Goran",,,,,,,,