@phdthesis{ptfos:2633, author = {{Šelo, Gordana}}, title = {{Razvoj procesa biološke obrade i frakcioniranja tropa grožđa u svrhu proizvodnje fenolnih spojeva}}, } @phdthesis{ptfos:2370, author = {{Ivić, Ivana}}, title = {{Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon}}, } @phdthesis{pfos:2522, author = {{Kujundžić, Toni}}, title = {{Učinkovitost različitih mjera zaštite u suzbijanju Botrytis cinerea Pers. i utjecaj na urod te kakvoću grožđa i mošta cv. Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)}}, } @phdthesis{ptfos:1513, author = {{Popović, Kristina}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije}}, } @phdthesis{ptfos:889, author = {{Pichler, Anita}}, title = {{Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline}}, }