pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:2779,dissertation,"Evaluation of morphological and biochemical diversity of garlic (Allium sativum L.) germplasm collection","Bažon Zidarić, Iva",,,,,,,, pbf:4306,dissertation,"Utjecaj prirodnih dodataka na bazi maslinova lista tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorna svojstva proizvedenih ulja","Novoselić, Anja",,,,,,,, pbf:4297,dissertation,"Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina","Leder, Renata",,,,,,,, pbf:3887,dissertation,"Utjecaj bistrenja bentonitom tijekom alkoholne fermentacije na proteinsku stabilnost, arome, fenole i senzorsku kvalitetu vina Malvazije Istarske","Horvat, Ivana",,,,,,,, ptfos:920,dissertation,"Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome","Lukić, Igor",,,,,,,,