@phdthesis{pbf:4444, author = {{Tomić – Obrdalj, Helena}}, title = {{Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji}}, } @phdthesis{ptfos:2629, author = {{Gradinjan Centner, Maja}}, title = {{Povezanost prehrambenih navika i hipoglikemijskih epizoda u osoba oboljelih od dijabetesa tipa 1 s kontinuiranim sustavom za praćenje glikemije}}, } @phdthesis{pbf:4294, author = {{Ilić, Ana}}, title = {{Holistički pristup promicanju unosa voća i povrća i poboljšanju prehrambenih navika u djece osnovnoškolske dobi}}, } @phdthesis{pbf:4285, author = {{Gajari, Davorka}}, title = {{Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača}}, } @phdthesis{ptfos:1795, author = {{Jurković, Martina}}, title = {{Izloženost hrvatske populacije slobodnom i maskiranim oblicima deoksinivalenola}}, } @phdthesis{ptfos:659, author = {{Šarkanj, Bojan}}, title = {{Utjecaj inhibitora glutation S – transferaze na produkciju aflatoksina plijesni Aspergillus flavus}}, } @phdthesis{ptfos:662, author = {{Marijanović, Zvonimir}}, title = {{Primjena ultrazvučne ekstrakcije otapalom i mikroekstrakcije vršnih para na krutoj fazi za karakterizaciju meda}}, } @phdthesis{pbf:2830, author = {{Banjari, Ines}}, title = {{Prehrambeni unos i status željeza, te incidencija anemije u trudnica}}, } @phdthesis{ptfos:895, author = {{Flanjak, Ivana}}, title = {{Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja}}, } @phdthesis{ptfos:903, author = {{Uršulin-Trstenjak, Natalija}}, title = {{Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda}}, } @phdthesis{ptfos:900, author = {{Jukić, Huska}}, title = {{Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.}}, } @phdthesis{ptfos:904, author = {{Dujmović, Mihela}}, title = {{Prehrana dojilja i sastav masnih kiselina majčinog mlijeka}}, }