pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2813,dissertation,"Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije","Šibalić, Darijo",,,,,,,, ptfos:2633,dissertation,"Razvoj procesa biološke obrade i frakcioniranja tropa grožđa u svrhu proizvodnje fenolnih spojeva","Šelo, Gordana",,,,,,,, ptfos:2490,dissertation,"Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice","Kajić, Nikolina",,,,,,,, ptfos:1295,dissertation,"Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara","Kosović, Indira",,,,,,,, ptfos:888,dissertation,"Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja","Lukinac Čačić, Jasmina",,,,,,,, ptfos:910,dissertation,"Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodatka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova","Koceva Komlenić, Daliborka",,,,,,,,