@phdthesis{ptfos:2813, author = {{Šibalić, Darijo}}, title = {{Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije}}, } @phdthesis{ptfos:2633, author = {{Šelo, Gordana}}, title = {{Razvoj procesa biološke obrade i frakcioniranja tropa grožđa u svrhu proizvodnje fenolnih spojeva}}, } @phdthesis{ptfos:2490, author = {{Kajić, Nikolina}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice}}, } @phdthesis{ptfos:1295, author = {{Kosović, Indira}}, title = {{Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara}}, } @phdthesis{ptfos:888, author = {{Lukinac Čačić, Jasmina}}, title = {{Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja}}, } @phdthesis{ptfos:910, author = {{Koceva Komlenić, Daliborka}}, title = {{Ispitivanje utjecaja različitog načina zakiseljavanja i dodatka karboksimetilceluloze na parametre kakvoće svježih i zamrzavanih kruhova}}, }