TY - THES ID - ptfos:2813 TI - Razvoj procesa biološke obrade bučine pogače u proizvodnji bioprodukata – koncept biorafinerije AU - Šibalić, Darijo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1507 TI - Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda AU - Panak Balentić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1295 TI - Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara AU - Kosović, Indira DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:922 TI - Utjecaj genotipa i okolišnih uvjeta na parametre sladarske kakvoće ozimog ječma (Hordeum vulgare L.) AU - Šimić, Gordana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -