@phdthesis{agr:3198, author = {{Volarević, Josip}}, title = {{Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog}}, } @phdthesis{agr:2485, author = {{Damijanić, Kristijan}}, title = {{Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja}}, } @phdthesis{pbf:4304, author = {{Lukić, Katarina}}, title = {{Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine}}, } @phdthesis{pbf:4297, author = {{Leder, Renata}}, title = {{Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina}}, } @phdthesis{pbf:3867, author = {{Žurga, Paula}}, title = {{Nutraceutičke i antinutraceutičke komponente u hrvatskim crnim vinima sa zaštićenom oznakom izvornosti}}, } @phdthesis{agr:924, author = {{Tomić, Antonija}}, title = {{Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina}}, } @phdthesis{agr:629, author = {{Mucalo, Ana}}, title = {{Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina}}, } @phdthesis{pbf:2912, author = {{Tomašević, Marina}}, title = {{Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip}}, } @phdthesis{agr:484, author = {{Puhelek, Ivana}}, title = {{Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina}}, } @phdthesis{pbf:2895, author = {{Dujmić, Filip}}, title = {{Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina}}, } @phdthesis{pbf:2826, author = {{Kosić, Urška}}, title = {{Utjecaj procesa proizvodnje na formiranje biogenih amina u vinu}}, }