@phdthesis{agr:2402, author = {{Špoljarić Marković, Sanja}}, title = {{Kemijski sastav su1 i sh2 hibrida kukuruza šećerca u različitim stadijima zrelosti zrna}}, } @phdthesis{ptfos:2490, author = {{Kajić, Nikolina}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice}}, } @phdthesis{ptfos:1196, author = {{Gagula, Goran}}, title = {{Modeliranje promjena fizikalno-kemijskih svojstava piva tijekom skladištenja u različitoj ambalaži}}, } @phdthesis{ptfos:888, author = {{Lukinac Čačić, Jasmina}}, title = {{Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja}}, } @phdthesis{ptfos:923, author = {{Ačkar, Đurđica}}, title = {{Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice}}, } @phdthesis{ptfos:922, author = {{Šimić, Gordana}}, title = {{Utjecaj genotipa i okolišnih uvjeta na parametre sladarske kakvoće ozimog ječma (Hordeum vulgare L.)}}, } @phdthesis{ptfos:871, author = {{Horvat, Daniela}}, title = {{Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice}}, }