@phdthesis{pbf:4290, author = {{Poljanec, Ivna}}, title = {{Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta}}, } @phdthesis{pbf:3004, author = {{Petričević, Sandra}}, title = {{Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta}}, } @phdthesis{pbf:2880, author = {{Janči, Tibor}}, title = {{Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe}}, } @phdthesis{pbf:2893, author = {{Sedak, Marija}}, title = {{Prisutnost toksičnih metala kao indikatora zagađenja morskog ekosustava u tkivima kitova zubana (Odontoceti) Jadranskoga mora}}, } @phdthesis{pbf:2869, author = {{Marušić Radovčić, Nives}}, title = {{Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta}}, } @phdthesis{pbf:2824, author = {{Petrović, Marinko}}, title = {{Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja}}, } @phdthesis{pbf:2766, author = {{Pavlinić Prokurica, Iva}}, title = {{Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla}}, } @phdthesis{pbf:2738, author = {{Medić, Helga}}, title = {{Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi}}, }