pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pharma:2884,dissertation,"Fitokemijski sastav i biološki učinci odabranih vrsta roda Salvia L. iz hrvatske flore","Mervić, Mateja",,,,,,,, pbf:4352,dissertation,"Fitokemijski profil, funkcionalna svojstva i fizikalno-kemijski parametri tradicionalne istarske travarice biske","Hanousek Čiča, Karla",,,,,,,, pbf:4437,dissertation,"Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem","Gaćina, Nikolina",,,,,,,, pbf:4495,dissertation,"Advanced extraction techniques and encapsulation of bay laurel (Laurus nobilis L.) leaf phenols","Dobroslavić, Erika",,,,,,,, pbf:4479,dissertation,"Optimization of extraction and encapsulation techniques of bioactive molecules from nettle (Urtica dioica L.)","Cegledi, Ena",,,,,,,, agr:2783,dissertation,"Neonicotinoid degradation dynamics in sugar beet plants grown from treated seeds and influence on harmful and beneficial fauna","Virić Gašparić, Helena",,,,,,,, pbf:4312,dissertation,"Utjecaj metoda ekstrakcije na biološku aktivnost i in vitro gastrointestinalnu stabilnost glukozinolata i njihovih razgradnih produkata iz odabranih biljaka reda brassicales","Vrca, Ivana",,,,,,,, pbf:4307,dissertation,"Advanced polysaccharides extraction techniques of Adriatic Sea algae","Dobrinčić, Ana",,,,,,,, pbf:4287,dissertation,"Inhibitory activity of propolis and essential oils against oomycete pathogens important in aquaculture","Miljanović, Anđela",,,,,,,, pbf:4293,dissertation,"Učinak bioaktivnih molekula iz ekstrakta cvijeta Prunus spinosa L. na biodostupnost, oksidacijski stres i hiperglikemiju u miša C57BL/6","Crnić, Irena",,,,,,,, pbf:3890,dissertation,"Primjena novih tehnika u proizvodnji biljnih ekstrakata cvijeta trnine (Prunus Spinosa L.)","Lovrić, Vanja",,,,,,,, pbf:3885,dissertation,"Bioencapsulation as a sustainable delivery of active agents for plant nutrition/protection and production of functional foods","Jurić, Slaven",,,,,,,, pbf:3117,dissertation,"Utjecaj metoda obrade na biološku aktivnost i in vitro gastrointestinalnu stabilnost fenola iz kultivirane borovnice (Vaccinium corymbosum L.)","Liović, Nikolina",,,,,,,, pmf:5245,dissertation,"Bioraspoloživost, metabolizam i antioksidacijska sposobnost polifenola u organima miša C57BL/6","Balta, Vedran",,,,,,,, biotechri:229,dissertation,"Kvalitativna i kvantitativna karakterizacija fenolnih komponenti u uljnim i vodenim ekstraktima hrvatskih propolisa metodama masene spektrometrije","Saftić, Lara",,,,,,,, agr:925,dissertation,"Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive","Jelačić, Tvrtko",,,,,,,, agr:887,dissertation,"Improving storage potential of fresh goji berry (Lycium barbarum L.) fruits using postharvest hot water dip treatments","Jatoi, Mushtaque Ahmed",,,,,,,, pbf:2878,dissertation,"Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova","Vukušić, Tomislava",,,,,,,, pbf:2888,dissertation,"Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda","Repajić, Maja",,,,,,,, ptfos:647,dissertation,"Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije","Jozinović, Antun",,,,,,,, pbf:2886,dissertation,"Optimiranje proizvodnje praha soka višnje Maraske (Prunus cerasus var. Marasca) primjenom sušenja raspršivanjem","Elez Garofulić, Ivona",,,,,,,, ptfos:660,dissertation,"Utjecaj temperature i dodataka na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva kukuruznih ekstrudata","Obradović, Valentina",,,,,,,, pbf:2868,dissertation,"Stabilnost biološki aktivnih spojeva dehidratiranih proizvoda višnje Maraske tijekom skladištenja","Zorić, Zoran",,,,,,,, pbf:2854,dissertation,"Utjecaj ultrazvučne obrade na bioaktivne sastojke soka višnje Maraske","Badanjak Sabolović, Marija",,,,,,,, pbf:2856,dissertation,"Utjecaj postupka ekstrakcije na sastav i količinu fenolnih spojeva kadulje","Dent, Maja",,,,,,,, pbf:2747,dissertation,"Biološki aktivni spojevi višnje i višnje Maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18° C","Pedisić, Sandra",,,,,,,,