pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2642,dissertation,"Dobivanje i karakterizacija ulja sjemenki hrvatskih sorti paprike Capsicum annuum l. te njegova primjena u prehrambenoj industriji i gastronomiji","Cvetković, Tanja",,,,,,,, ptfos:2370,dissertation,"Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon","Ivić, Ivana",,,,,,,, ptfos:2398,dissertation,"Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola","Lukić, Marina",,,,,,,, ptfos:1513,dissertation,"Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije","Popović, Kristina",,,,,,,, ptfos:655,dissertation,"Optimizacija procesa ekstrakcije konopljinog (Cannabis sativa L.) ulja superkritičnim CO2 iz pogače nakon hladnog prešanja","Aladić, Krunoslav",,,,,,,, ptfos:661,dissertation,"Karakterizacija ulja dalmatinskih sorti maslina","Šarolić, Mladenka",,,,,,,, ptfos:918,dissertation,"Biološka vrijednost i kvaliteta ulja masline sorte Oblica u odnosu na područje uzgoja","Gugić, Mirko",,,,,,,, ptfos:924,dissertation,"Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada","Škrabal, Svjetlana",,,,,,,,