TY - THES ID - pbf:4310 TI - Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda AU - Vujić, Mario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3572 TI - Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti AU - Drakula, Saša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2908 TI - Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti AU - Voučko, Bojana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2881 TI - Neškrobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha AU - Vrana Špoljarić, Ivna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2879 TI - Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima AU - Sarajlija, Hrvoje DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2860 TI - Obogaćeni proizvodi iz žitarica kao izvor bioaktivnih spojeva i njihova prihvatljivost kod potrošača AU - Čukelj, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2807 TI - Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja AU - Gabrić, Domagoj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2797 TI - Specifična obilježja meda kadulje (Salvia officinalis L.) AU - Lušić, Dražen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2800 TI - Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bakeoff tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta AU - Novotni, Dubravka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2804 TI - Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije AU - Pollak, Lea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -