pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4310,dissertation,"Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda","Vujić, Mario",,,,,,,, pbf:3572,dissertation,"Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti","Drakula, Saša",,,,,,,, pbf:2908,dissertation,"Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti","Voučko, Bojana",,,,,,,, pbf:2881,dissertation,"Neškrobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha","Vrana Špoljarić, Ivna",,,,,,,, pbf:2879,dissertation,"Lignani u uljaricama, žitaricama i integralnim pekarskim proizvodima","Sarajlija, Hrvoje",,,,,,,, pbf:2860,dissertation,"Obogaćeni proizvodi iz žitarica kao izvor bioaktivnih spojeva i njihova prihvatljivost kod potrošača","Čukelj, Nikolina",,,,,,,, pbf:2807,dissertation,"Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja","Gabrić, Domagoj",,,,,,,, pbf:2797,dissertation,"Specifična obilježja meda kadulje (Salvia officinalis L.)","Lušić, Dražen",,,,,,,, pbf:2800,dissertation,"Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bakeoff tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta","Novotni, Dubravka",,,,,,,, pbf:2804,dissertation,"Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije","Pollak, Lea",,,,,,,,