TY - THES ID - ptfos:2400 TI - Utjecaj različitih postupaka dimljenja na koncentracije policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalnim mesnim proizvodima s područja Hercegovine AU - Puljić, Leona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1722 TI - Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica AU - Perković, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:884 TI - Utjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu Slavonskog kulena AU - Suman, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:897 TI - Ostaci okratoksina A u sirovinama i proizvodima od svinjskog mesa nakon subkroničnog tretmana AU - Perši, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:917 TI - Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa AU - Mastanjević, Krešimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -