@phdthesis{pbf:4385, author = {{Klisović, Dora}}, title = {{Stability of fatty acid composition, phenolic and volatile compounds in varietal extra virgin olive oils during storage and heating}}, } @phdthesis{medri:6550, author = {{Močenić, Ivona}}, title = {{POVEZANOST PRENATALNOG EKSPOZOMA ELEMENTIMA U TRAGOVIMA (BAKAR, CINK, SELEN) I PREHRANE TRUDNICA NAMIRNICAMA MORSKOGA PODRIJETLA S VELIČINOM MALOGA MOZGA NOVOROĐENČETA I PSIHOMOTORNIM RAZVOJEM DJETETA U DOBI OD 18 MJESECI}}, } @phdthesis{medri:4303, author = {{Kenđel Jovanović, Gordana}}, title = {{UTJECAJ PREHRANE NA UPALNI, METABOLIČKI I IMUNOSNI STATUS PRETILIH OSOBA}}, } @phdthesis{pbf:2877, author = {{Majetić Germek, Valerija}}, title = {{Promjene sastava hlapljivih i fenolnih tvari u procesu proizvodnje djevičanskih maslinovih ulja sorti Buža, Istarska bjelica i Leccino}}, } @phdthesis{pbf:2820, author = {{Brkić Bubola, Karolina}}, title = {{Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava}}, }