TY - THES ID - agr:1671 TI - Utjecaj udjela i sastava ovčjeg mlijeka na randman, proteolizu i teksturu lećevačkog sira AU - Matutinović, Siniša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:295 TI - Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja AU - Rako, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:658 TI - Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka AU - Lučan, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2859 TI - Optimiranje djelotvornosti procesa mikrofiltracije i ultrafiltracije sirutke primjenom keramičkih membrana AU - Barukčić, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2861 TI - Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije AU - Lisak Jakopović, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -