pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4444,dissertation,"Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji","Tomić – Obrdalj, Helena",,,,,,,, pbf:4285,dissertation,"Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača","Gajari, Davorka",,,,,,,, pbf:4310,dissertation,"Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda","Vujić, Mario",,,,,,,, pbf:4297,dissertation,"Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina","Leder, Renata",,,,,,,, pbf:3867,dissertation,"Nutraceutičke i antinutraceutičke komponente u hrvatskim crnim vinima sa zaštićenom oznakom izvornosti","Žurga, Paula",,,,,,,, pbf:3869,dissertation,"Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina","Kaštelanac, Dragica",,,,,,,, pbf:3884,dissertation,"Upravljanje rizikom od glutena u prehrambenoj industriji","Nina, Puhač Bogadi",,,,,,,, pbf:3868,dissertation,"Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli","Hafner Kožul, Silvija",,,,,,,, agr:925,dissertation,"Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive","Jelačić, Tvrtko",,,,,,,, pbf:2911,dissertation,"Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi","Vrdoljak, Ivica",,,,,,,, ptfos:895,dissertation,"Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja","Flanjak, Ivana",,,,,,,, ptfos:903,dissertation,"Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda","Uršulin-Trstenjak, Natalija",,,,,,,, pbf:2821,dissertation,"Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva","Tudor Kalit, Milna",,,,,,,, pbf:2803,dissertation,"Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad","Krpan, Marina",,,,,,,, pbf:2806,dissertation,"Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja","Gačić, Milica",,,,,,,, pbf:2797,dissertation,"Specifična obilježja meda kadulje (Salvia officinalis L.)","Lušić, Dražen",,,,,,,, pbf:2805,dissertation,"Utjecaj sorte i područja uzgoja na senzorska svojstva mandarina i njihovih sokova","Putnik, Predrag",,,,,,,, pbf:2808,dissertation,"Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda","Šarić, Goran",,,,,,,, ptfos:911,dissertation,"Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća","Jakobek, Lidija",,,,,,,, pbf:2734,dissertation,"Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice","Marković, Ksenija",,,,,,,, pbf:2735,dissertation,"Perzistentnost ostataka klenbuterola u tjelesnim tekućinama i tkivima svinja nakon subkronične izloženosti anaboličnoj dozi","Pleadin, Jelka",,,,,,,,