@phdthesis{pbf:4444, author = {{Tomić – Obrdalj, Helena}}, title = {{Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji}}, } @phdthesis{pbf:4285, author = {{Gajari, Davorka}}, title = {{Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača}}, } @phdthesis{pbf:4310, author = {{Vujić, Mario}}, title = {{Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda}}, } @phdthesis{pbf:4297, author = {{Leder, Renata}}, title = {{Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina}}, } @phdthesis{pbf:3867, author = {{Žurga, Paula}}, title = {{Nutraceutičke i antinutraceutičke komponente u hrvatskim crnim vinima sa zaštićenom oznakom izvornosti}}, } @phdthesis{pbf:3869, author = {{Kaštelanac, Dragica}}, title = {{Mineralne tvari kao parametar utvrđivanja autentičnosti vina}}, } @phdthesis{pbf:3884, author = {{Nina, Puhač Bogadi}}, title = {{Upravljanje rizikom od glutena u prehrambenoj industriji}}, } @phdthesis{pbf:3868, author = {{Hafner Kožul, Silvija}}, title = {{Uvođenje standarda kvalitete i sigurnosti hrane u preradi morske soli}}, } @phdthesis{agr:925, author = {{Jelačić, Tvrtko}}, title = {{Prednosti primjene abrazivnog predtretmana u procesu sušenja šljive}}, } @phdthesis{pbf:2911, author = {{Vrdoljak, Ivica}}, title = {{Adekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi}}, } @phdthesis{ptfos:895, author = {{Flanjak, Ivana}}, title = {{Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja}}, } @phdthesis{ptfos:903, author = {{Uršulin-Trstenjak, Natalija}}, title = {{Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda}}, } @phdthesis{pbf:2821, author = {{Tudor Kalit, Milna}}, title = {{Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikalno-kemijska i senzorska svojstva}}, } @phdthesis{pbf:2803, author = {{Krpan, Marina}}, title = {{Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad}}, } @phdthesis{pbf:2806, author = {{Gačić, Milica}}, title = {{Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja}}, } @phdthesis{pbf:2797, author = {{Lušić, Dražen}}, title = {{Specifična obilježja meda kadulje (Salvia officinalis L.)}}, } @phdthesis{pbf:2805, author = {{Putnik, Predrag}}, title = {{Utjecaj sorte i područja uzgoja na senzorska svojstva mandarina i njihovih sokova}}, } @phdthesis{pbf:2808, author = {{Šarić, Goran}}, title = {{Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda}}, } @phdthesis{ptfos:911, author = {{Jakobek, Lidija}}, title = {{Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća}}, } @phdthesis{pbf:2734, author = {{Marković, Ksenija}}, title = {{Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice}}, } @phdthesis{pbf:2735, author = {{Pleadin, Jelka}}, title = {{Perzistentnost ostataka klenbuterola u tjelesnim tekućinama i tkivima svinja nakon subkronične izloženosti anaboličnoj dozi}}, }