disertacija
Modeli upravljanja potpunom kvalitetom u funkciji povećanja poslovne izvrsnosti
doktorska disertacija
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2010. urn:nbn:hr:188:264015

Drljača, Miroslav
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Drljača, M. (2010). Modeli upravljanja potpunom kvalitetom u funkciji povećanja poslovne izvrsnosti : doktorska disertacija (Disertacija). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:264015

Drljača, Miroslav. "Modeli upravljanja potpunom kvalitetom u funkciji povećanja poslovne izvrsnosti : doktorska disertacija." Disertacija, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:264015

Drljača, Miroslav. "Modeli upravljanja potpunom kvalitetom u funkciji povećanja poslovne izvrsnosti : doktorska disertacija." Disertacija, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:264015

Drljača, M. (2010). 'Modeli upravljanja potpunom kvalitetom u funkciji povećanja poslovne izvrsnosti : doktorska disertacija', Disertacija, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:264015

Drljača M. Modeli upravljanja potpunom kvalitetom u funkciji povećanja poslovne izvrsnosti : doktorska disertacija [Disertacija]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2010 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:264015

M. Drljača, "Modeli upravljanja potpunom kvalitetom u funkciji povećanja poslovne izvrsnosti : doktorska disertacija", Disertacija, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:188:264015

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.