disertacija
UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI

Iva Marolt Banek (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Stomatološki fakultet
Katedra za fiziologiju
Citirajte ovaj rad...

Marolt Banek, I. (2018). UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, Iva. "UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, Iva. "UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, I. (2018). 'UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek I. UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

I. Marolt Banek, "UTJECAJ SASTAVA I UDJELA MASNIH KISELINA NA ODLAGANJE LIPIDA I REGULACIJU OTPUŠTANJA GLUKOZE IZ JETRE U ŠTAKORA NA VISOKOMASNOJ PREHRANI", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912