disertacija
Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:127:485912

Sveučilište u Zagrebu
Stomatološki fakultet
Katedra za fiziologiju

Citirajte ovaj rad

Marolt Banek, I. (2018). Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, Iva. "Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, Iva. "Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, I. (2018). 'Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, citirano: 15.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek I. Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet; 2018 [pristupljeno 15.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

I. Marolt Banek, "Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.