prikaz prve stranice dokumenta Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:408988

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Lukinac Čačić, J. (2012). Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

Lukinac Čačić, Jasmina. "Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

Lukinac Čačić, Jasmina. "Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

Lukinac Čačić, J. (2012). 'Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

Lukinac Čačić J. Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

J. Lukinac Čačić, "Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.