disertacija
Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice

Đurđica Ačkar (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Ačkar, . (2010). Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071762

Ačkar, Đurđica. "Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071762

Ačkar, Đurđica. "Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071762

Ačkar, . (2010). 'Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071762

Ačkar . Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071762

. Ačkar, "Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071762